Nieuwe Webwinkel

  • Geplaatst op
Nieuwe Webwinkel

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de nieuwe webwinkel te vullen met de voorjaarscollectie van 2015. U kunt onze webwinkel gebruiken om inspiratie op te doen, maar er kan natuurlijk ook besteld worden. U kunt van ons verwachten dat de service online net zo goed is als in de winkel. De voorraad is actueel en we zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt afgeleverd.  De bestelling natuurlijk ook opgehaald worden in de winkel in Lisse.

Zowel bestellen als retourneren is gratis bij ons. Ook de betaling van uw bestelling is eenvoudig, er kan via Ideal betaald worden, maar ook via afterpay, Paypal, Maestro, bankoverschrijving, Visa, Mastercard en voor onze belgische klanten; Mister Cash, dat werkt hetzelfde als Ideal in Nederland.

 We hebben een nieuwe merk toegevoegd aan onze collectie; Dstrezzed. Een merk dat van oorsprong gemaakt is voor de “working class” om in te ontspannen na een dag hard werken.  Comfortabele kleding met een luxueuze uitstraling en unieke prints.  Maar ook Blue Industry heeft weer hele mooie shirts en jasjes gemaakt. Van overhemden met prints, afgewerkt met contrast garen en een perfect fit tot soepele en speelse jasjes.

Verder hebben wij natuurlijk onze vertrouwde merken zoals; Gant, McGregor, Tommy Hilfiger sportswear, Tommy Hilfiger Tailored, NZA New Zealand Auckland, Gardeur, M.E.N.S., Profuomo, Fortezza, Stones, Denham.