Business pakken en maatwerk

John Stevens Casual & Business Wear is specialist in zakelijke kleding. Wij hebben een ruim aanbod van business pakken tot trouwkostuums. Alle kostuums van John Stevens Casual & Business Wear op een rijtje:
 

Studio Milano

De beste business deal! Van € 349,95 voor € 299,95 of 2 voor € 499,95!!

De kostuums van Studio Milano zijn geïnspireerd op Italiaanse en Duitse herenmode in een Nederlands jasje. Van een slanke modisch ruit tot klassiek blauw die in geen enkele garderobe mag ontbreken. De kostuums van Studio Milano worden vervaardigd in de Van Gils fabriek. Daar werken vakmensen dag in dag uit aan kwalitatief hoogwaardige pakken voor een scherpe prijs.

Studio Milano aanbieding

Carl Gross

De mix & match specialist. Verkrijgbaar vanaf € 349,95

Bij John Stevens Casual & Business Wear vindt u een groot aanbod mix & match kostuums van firma Carl Gross. Met drie verschillende pasvormen van slank, modern tot klassiek is er voor iedereen een perfect passend pak samen te stellen. Met mix & match kunt u verschillende maten pantalons en colberts met elkaar combineren tot het perfect passende kostuum.

Made to Measure

Maatwerk speciaal voor u! Verkrijgbaar vanaf € 549,95

Heeft u een speciale wens of bent u op zoek naar iets unieks? Dan hebben wij voor u Made to Measure by John Stevens Casual & Business Wear. Wij helpen u bij het samenstellen van uw ideale maatpak of trouwkostuum, wat volledig op uw lichaam is aangemeten. U heeft keuze uit de mooiste Super 110 tot Super 160 stoffen van de beste Italiaanse weverijen zoals VBC, Reda, Loro Piana, Scabal, Guabello, Cerruti en Marzotto. Daarnaast kunt u uw pak verfraaien met unieke voeringen en knopen. Kortom een one of a kind maatpak speciaal voor u gemaakt!

Neem contact op voor een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Geen pakken in onze webshop?

Nee, een goed pak koop je niet via internet! Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een pak. Wij hebben oog voor de juiste pasvorm en letten op elk detail zodat u goed voor de dag kunt komen. Wij zorgen er voor dat uw pak indien nodig vakkundig wordt vermaakt bij onze kleermaker. Vaak zelfs terwijl u wacht!