Maatpakken en shirts

Ervaar het gemak van onze maatkleding

Al geruime tijd maken wij voor onze klanten pakken, colberts en overhemden op maat. Steeds meer klanten ervaren het gemak van deze service.

De voordelen van ons maatwerk:

  • Ruime keuze uit honderden stoffen,  vele knopen en voeringen
  • Keuze uit tientallen “design opties” zodat u naar eigen inzicht en smaak u pak of shirt kunt samenstellen
  • Hoog draagcomfort door ambachtelijke maakwijze en een perfect passend pak, colbert of shirt
  • Deskundig advies van ervaren kledingadviseurs. Uw maten worden door ons opgemeten en bewaard in ons ordersysteem zodat wij uw maten maar één keer hoeven op te meten.
  • Heeft u weinig tijd? Het opmeten, samenstellen en afpassen van uw maatpak kan ook bij u thuis of op kantoor.

De pakken worden op  authentieke wijze vervaardigd van hoogwaardige Italiaanse stoffen van o.a. Loro Piana. De ambachtelijke constructie garandeert u optimaal draagcomfort. Ervaar het luxe gevoel van het creëren van een eigen pak, van puur maatwerk. Wanneer u eenmaal een CustomMade pak van John Stevens draagt, wilt u niet anders meer. En waarom zou u ook? We bewaren uw maten in ons systeem en u kunt het hele jaar door bestellen. Uw pak is al binnen vier tot zes weken klaar. U heeft al een maatpak vanaf € 499,95.

Ook de maat shirts worden bij ons op ambachtelijke wijze gemaakt. Voor onze maat shirts gebruiken we de stoffen van Thomas Mason. Deze stoffen leverancier behoort tot de beste van de wereld. U heeft al een maatshirt vanaf € 122,50.

Bent u ook klaar om uw persoonlijkheid kleur bij te zetten? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan bij ons in de winkel, maar ook bij u op de zaak. Wij zien er in ieder geval naar uit u binnenkort in onze winkel of bij u op de zaak te mogen verwelkomen.