Betaalmethoden

Betalen

Op onze website betaalt u altijd in een veilige omgeving. Dit kunt u zien aan het slotje in de adresbalk in de checkout (= het bestelproces)

Wat te doen bij een mislukte betaling?

Is uw order geplaatst, maar de betaling mislukt? Geen probleem. U kunt uw order heel makkelijk alsnog betalen. 

Via een bankoverschrijving:
U kunt het bedrag via een bankoverschrijving aan ons overmaken. Dit zijn de gegevens die u voor de bankoverschrijving nodig heeft:

  • IBAN: NL76 ABNA 0574 7564 93
  • T.a.v.: John Stevens Herenmode
  • BIC: ABNA NL2A
Graag uw ordernummer vermelden bij uw betaling. Deze vindt u in de bevestigings e-mail die u van ons ontvangen heeft. U kunt het ook opzoeken in uw account op onze website.

Via een account
Log in op Mijn Account op onze website. Wanneer u nog geen account heeft, maakt u eerst een account aan met het e-mailadres waarmee u besteld heeft. Klik op Mijn Bestellingen en op de order met de status "Wacht op betaling". Klik op "Nu betalen" en u komt in het betaalscherm. Kies de door u gewenste betaalmethode en volg de stappen in het scherm om de betaling af te ronden. 

Onze betaalmethoden

  • iDEAL

iDEAL is de betaalmethode waarmee u uw online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.
Lees hier meer over iDEAL.
  • Bankoverschrijving

Ons bankrekeningnummer (IBAN) is NL76 ABNA 0574 7564 93 t.n.v. John Stevens Herenmode te Lisse. De BIC-code van de bank is ABNA NL2A. Wilt u betalen binnen 1-2 dagen na het plaatsen van uw order? Houdt u astublieft rekening met 2-3 werkdagen extra verwerkingstijd na uw betaling. Wij verzenden uw order na bijschrijving op onze bankrekening.

  • Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash werkt zoals iDEAL, maar dan voor onze Belgische klanten.U kunt betalen in uw vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.
Lees hier meer over Bancontact / Mr Cash.

  • SOFORT Banking

Dit is een Europese betaalmethode die direct banktransacties uitvoert in de internetbankieromgeving van uw eigen bank. SOFORT Banking is beschikbaar in: Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië.
Lees hier meer over SOFORT Banking

  • Paypal 

U betaalt via een paypal account makkelijk met alleen uw e-mailadres en wachtwoord. 
Lees hier meer over Paypal.

  • Creditcard

Wij accepteren Mastercard, Visa en Maestro.

  • Achteraf betalen (AFTERPAY)

U kunt bij ons achteraf betalen, dus na ontvangst van uw bestelling. AfterPay voert voor johnstevens.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u zes WERKDAGEN na het plaatsen van uw bestelling u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij johnstevens.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,-als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Betaalkosten:

Wij berekenen slechts een deel van de bankkosten voor een aantal van onze betaalmethoden aan u door:

Betaalmethode
iDEAL    gratis
Bankoverschrijving    gratis
Bancontact / Mister Cash   € 0,99
SOFORT Banking € 0,99
Paypal € 0,99
Achteraf betalen (AFTERPAY)  € 1,50
Credit Card € 1,99

Onze betaalpartners


Wij hebben het betalingsverkeer van iDEAL, bancontact/Mister Cash, SOFORT Banking en creditcards uitbesteed aan Mollie. De achteraf betaling wordt verzorgd door Afterpay.Paypal betalingen lopen via Paypal. Zij zijn zogenaamde "Payment Service Providers" (=PSP). Voordeel van een PSP is dat uw order bij ons direct na betaling de status 'Betaald" krijgt en wij de order direct kunnen uitleveren. Bij bankoverschrijving is dit niet het geval en wordt de leering van uw order vertraagd door de verwerking van de bank en onze administratie.